سبد خرید خالي مي باشد

بازسازی آشپزخانه و محل نهارخوری خانه انگلیسی متعلق به دهه ی 1930

نوشته شده توسط
این مورد را ارزیابی کنید
(0 رای‌ها)

 ضمن احترام و توجه به قدمت تاریخی این خانه، یک سری تغییرات اساسی متناسب با نیازهای یک خانواده مدرن پنج نفره در آن صورت گرفت.

 

این خانه که در منطقه حفاظت شده انگلستان واقع است، برای بازسازی تغییراتی در راستای معماری اصلی خانه مورد توجه بسیار قرار گرفته بود. اما خب با گذشت زمان نیازهای خانواده تغییر کرده و نیازمند تغییراتی بود که در خانه اجرا شود. مثلا کودک خانواده نیاز به مراقبت دائم و نوجوان های خانواده نیاز به حریم خصوصی دارند. زمانی که طراح این خانه "کیران هاوکینز" درصدد طراحی پنج اتاق که از داخل بهم کانکت باشند بود، به این نیازهای افراد هم توجه داشت. اما در راس طراحی این خانه، آشپزخانه و محل غذاخوری قرار داشت. وی محل آشپزخانه را به نواحی مخصوص آشپزی، غذا خوردن و استراحت کردن تقسیم بندی کرد به گونه ای که این بخش در ارتباط واقعی با خانه اصلی بود. وی بیان می کند " این خانه باید به اندازه کافی بزرگ باشد تا برای نیازهای متغیر یک خانواده پنج نفره جوابگو باشد". "درعین حال باید حس صمیمیت و گرمی خانه را نیز به همراه داشته باشد".

298.1

فضای نهارخوری- آشپزخانه در یک نگاه
ساکنین این خانه: یک خانواده پنج نفره
معمار: کیران هاوکینز

مشتریان هاوکینز قبل از اینکه تصمیم به تغییر طبقه اول خانه شان بگیرند، سه سال در این خانه زندگی کرده بودند. وی می گوید " آنها فرصت فکر کردن به الویت های شان را در این مدت داشته اند". "آنها به دنبال خانه ای متناسب با نیازهای یک خانواده پنج نفره در کنار حس صمیمیت و نورپردازی مناسب بودند، به عبارت دیگر فضای خانه به گونه ای نباشد که حس کنند در یک نمایشگاه قدم میزنند.

298.2

هاوکینز می گوید " فضای پخت و پز و نهارخوری به گونه ای طراحی شده است که بتوانند از نور طبیعی باغ بهره بگیرد. پنجره های ولفاک در دیوار سمت میز نهارخوری در کنار درب های ایوان و همچنین دو لوستر پرنور بالای میز نهارخوری و آویز نوری بالای میز جزیره آشپزخانه، نورپردازی محیط را تکمیل می کنند.

 

پیشنهاد میکنیم از نمونه های تبدیل عکس به تابلو فرش ما دیدن فرمایید

298.3

هاوکینز و صاحب خانه به خوبی آگاه بودند که از شلوغی بیش از حد در فضا اجتناب کنند. وی می گوید "فضا باید نورانی و دل باز باشد اما در عین حال هم نباید حس سردی و بی روحی داشته باشد". استفاده از متریال هایی همانند چوب، سرامیک و بتن در ایجاد حس هویت بخشیدن به اتاق بسیار کلیدی بودند. وی در ادامه می گوید " استفاده از متریال طبیعی با دوام در هرجا بسیار مهم است".

جزئیات طراحی بخش مهم دیگری از هویت سازی محیط به حساب می آیند. درب نزدیک فریزر که به اتاقچه ی مجاور آشپزخانه راه دارد، قدیمی است، اما درب های دیگر جدید هستند و متناسب با سبک معماری مدرن طراحی شده اند. هاوکینز می گوید " در واقع در این آشپزخانه تلفیقی از سبک سنتی و مدرن به کار رفته است. مثلا در دیوار پشت گاز از کاشی آجری استفاده شده است.

298.4

این آشپزخانه به سبک شیکر، به علت داشتن کانترهای سفید روی کابینت ها و هواکش شکیل آن، ظاهر امروزی دارد، اما هاوکینز برآن است تا فضای اتاق را به گونه ای طراحی کند که ظاهرخانه، نماینگر خانه انگلیسی مربوط به اوایل قرن بیستم باشد. هارمونی پنجره ها، درب ها و چشم انداز باغ، به اجرای این طراحی کمک می کنند.

298.5

سازه های نگه دارننده ی خانه، یک اِلمان مجسمه مانند در سقف ایجاد کرده اند که یادآور معماری اصلی این خانه است. هاوکینز می گوید "قصد ما این است که این بخش را به خوبی برای حفظ سبک اصلی خانه حفظ کنیم". " و همچنین از گچ کردن ساده آن اجتناب کنیم چرا که حس یک باکس سفید بی روح را منتقل می کند.

هاوکینز می گوید " این سازه سقفی درکنار حس زیبایی که می رساند، اهمیت کاربردی نیز دارد". " به علت وجود این سازه ها، ما بقی سقف می تواند در حدود نه فوت بالاتر رود که باعث ارتقای کلی تناسبات می گردد".

298.6

نیمکت داخلی ال شکل، برای سرگرمی افراد بسیارمناسب است بخصوص که در قسمت کناری آن پریز برق هم به کار رفته است. هاوکینز می گوید " از آنجایی که میز نهارخوری این اشپزخانه عالی است، خانواده در کنارهم، زمانی را صرف سرگرمی های زیادی می کنند. و همیشه سر این میز یا در فصل تابستان در قسمت ایوان غذای خود را در کنارهم میل می کنند".

298.7

نداشتن کابینت دیواری باعث بزرگ تر شدن فضا شده است. هاوکینز می گوید "در این اشپزخانه فضای کافی برای نصب کابینت کم جا گیرتر وجود دارد، اما از آن جایی که ازفضای سردخانه دراتاق مجاورآن برخوردار هستیم، دیگر نیازی به کابینت نداریم.

298.8

این قسمت، نقطه دنج راحت خانه برای نشستن و مطالعه کردن یا نوشیدن یک لیوان آب پرتقال است. هاوکینز می گوید " صندلی قرار گرفته در این گوشه، حس امنیت و دل نشینی را القا می کند". دریچه باز شده در دیوار پشت آن به اتاق نهارخوری راه دارد. والدین می توانند روی این صندلی بشینند و به تمرین موسیقی بچه های شان گوش دهند و یا از طریق این دریچه به آنها بگویند که غذا آماده است. این نوع کانکشن ها مختص طراحی هاوکینز است.
درهای اصلی که به باغ باز می شوند ، ما بین فضای غذاخوری و منطقه پخت و پز واقع هستند. بالشت های روشن باعث رنگ بخشی به محیط می شوند.

پیشنهاد میکنیم از تابلوفرشهای ماشینی و ان یکاد ما دیدن فرمایید

298.9

هم چنین این درها به کانکت شدن ما بقی فضای خانه به باغ نیز کمک می کنند.

298.10

هاوکینز می گوید " وقتی درب جلویی را باز می کنید، می توانید تمام مسیر را از طریق این درب های شیشه ای ببنید. این مسئله بسیار مهم بود.

298.11

کارهای بسیاری برای مخفی کردن خطوط بین داخل و بیرون صورت گرفت اما درخواست صاحب خانه این بود که این تفکیک بین این دو فضا شفاف باشد. هاوکینز می گوید " مالکین این خانه می خواهند که اتاق های جدید، بخش جدا نشدنی از خانه باشند".

تمایز بین فضای داخل و بیرون به معنای لذت بردن از مزایای هر دو فضا به طور همزمان است. هاوکینز می گوید "زمانی که هوا سرد است، فضای آشپزخانه می تواند حس گرمی و دنجی را برساند. و در تابستان، درب ها می توانند باز شوند و ایوان به عنوان اتاق بیرونی مورد استفاده قرار گیرد.

298.12

هاوکینز می گوید " باغ این خانه، فضای زیبایی دارد و برای ساکنین این خانه هم این فضا الویت اول را دارد". " اینکه این خانه در منطقه حفاظت شده قرار دارد به این معناست که ظاهر آن باید به منظور احترام به معماری اصلی خانه حفظ شود". خوشبختانه ما در انجام این پروژه برای تغییرات اساسی موفق بودیم".

خواندن 32 دفعه

نظر دادن

از پر شدن تمامی موارد الزامی ستاره‌دار (*) اطمینان حاصل کنید. کد HTML مجاز نیست.

تلفن : 03154737678

همراه : 09133625755

تلگرام : 09128388287

ایمیل : info@1farsh.com

آدرس : اصفهان - آران و بیدگل - خیابان بعثت - بعثت 14 کد پستی 8741784151

برای دریافت آخرین مقالات، کوپن تخفیف و فروش های ویژه در خبرنامه ما عضو شوید آدرس ایمیل خود را وارد کنید.
captcha 

logo enamad